Rejowal's Cattery

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Algemeen

Onze Kater > Davinci

2013
Na jaren zoeken en snuffelen naar geschikte katers voor onze poezen, veel reizen met de auto, poezen dagenlang op vreemde adressen ter dekking achterlaten,
hebben wij besloten zelf een kater in huis te nemen.
Het was niet eenvoudig eentje te vinden, die niet alleen mooi was maar waarvan de afstamming ook nog eens buiten de tot nu gebruikte lijnen lag. Tenslotte stammen de poezen die wij hebben allemaal van Sissy af, dus vallen  de ons bekende katers al af.
Uiteindelijk vonden wij een snoezig kitten, een katertje,
in Wuppertal bij Cattery BKH de Founier.
De eerste ontmoeting werden wij meteen verkikkerd op hem, zijn open, trotse en uitdagende kijk naar ons, het meteen reageren op ons en gelijk willen spelen, we konden niet wachten tot we hem mochten gaan ophalen.
In maart was het dan eindelijk zover, wij mochten ons nieuw katertje in ons gezin verwelkomen. Hij was natuurlijk het middenpunt van ieders aandacht en was heel snel gewend aan ons en de andere poezen. Andersom was dat ook wel het geval.
In de maand erna zijn er twee nestjes geboren en al vlug voelde Davinci zich als 'oudere broertje' geroepen om zich ook met de opvoeding bezig te houden.
Dit heeft hem zeker goed gedaan, hij is nog steeds speels, voorzichtig en zorgzaam naar alle nieuw kittens toe. De dames in huis accepteren en respecteren hem.

2014
Inmiddels zijn wij een jaartje verder, Davinci uitgegroeid tot een stevige jonge kater.
Hij is volwassen geworden en laat dat ook duidelijk aan de poezen weten.
Alleen naar ons toe speelde hij nog steeds het kleine onschuldige katertje.
Zazou bracht ons in januari de eerste verrassing: zij beviel van een nestje van 6 gezonde kittens, 3 jongetjes en 3 meisjes.

wij hebben een vermoeden dat dit een vervolg gaat krijgen.

 
 
6-5-2014
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu