Rejowal's Cattery

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Nest 2014

Onze Poezen > Zazou

Poes Zazou is stiekem bij Kater Davinci op visite geweest.
De kittens van haar vorige nest waren nog maar net de deur uit, en wij vonden Davinci toch wel te jong om ook maar aan dat soort spelletjes te denken. Mis poes ...

Na een probleemloze draagtijd is Zazou op 16 januari 2014 bevallen van een gezond nestje van 6 kittens. 3 jongens en 3 meisjes.

Inmiddels zijn de kittens 4 weken oud en het is voor Zazou een hele klus om alle zes tegelijk te voeden, dus er wordt om beurten aangeschoven aan de melkbar.
Soms ontstaat er wel een hele file.
Layla, bij de geborte de kleinste, heeft er iets op verzonnen. Zij slaat twee maaltijden per dag over, komt daardoor niet genoeg aan, krijgt dus van haar personeel extra voedingen op schoot. Dat is nogal niet fijn!

Twee weken later, bijna zes weken oud, moeten de praktische dingen worden geleerd. Netjes aan tafel en daarna met z'n allen gebruik maken van het sanitair.
Hoe kan je nu ook al weten waarvoor al die door mensen bedachte dingen voor dienen.
Inmiddels hebben wij ook geleerd om mooi te zitten en lief te kijken, want er komen wel eens andere mensen naar ons kijken, en als wij dan in de smaak vallen mogen wij misschien met hun mee naar een nieuw eigen paleisje met eigen personeel.
Ik (links) word nu Layla genoemd en mag straks met mijn broertje Ximba (foto 2 links)
in Den Helder gaan wonen. Mijn zusje MiuMiu heeft al een ticket naar Nijmegen.

deze drie zijn nog op zoek geweest naar een leuk mensje die hen wil verwennen en vertroetelen, maar inmiddels is dat ook gelukt.
links : Kater Leonardo in Sint Niklaas B
foto rechts : Poes Evy in Tilburg
foto onder  : Kater James in Tilburg
6-5-2014
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu